Om Kyokushin Jinzen Do

Om Kyokushin Jinzen Do

Kyokushin Jinzen Do er en karate organisation med flere klubber i Danmark.  Vi træner vi kyokushin knock down karate, som er en fuldkontakt stilart.

Hos Jinzen Do har vi fokus på, at den enkelte elev gør sit bedste. Måske lykkes det ikke første gang, men vi fortsætter og prøver igen og igen til vi kan det. Dette er mere vigtigt end, at være den bedste. Vi arbejder efter Senpai og Kohai relation. Senpai er den som kommer først, en med erfaring. Kohai er eleven. Vi prøver at hjælpe dem som ikke har den samme erfaring som os selv, ved at vise respekt og tålmodighed.

  

 Kyokushin Jinzen Do afholder løbende kurser og årlige camps  for alle medlemmer, som fremadrettet er med til at udvikle den enkelte elev, samtidig med, at det kan skabe øget motivation og inspiration i udvikling af Jinzen Do som budo familie, der bygger på stærke bånd af loyalitet, sammenhold, respekt for hinanden. 

Vi afholder og deltager i stævner for at vores elever skal få mulighed for at  teste dem selv på tatamien og knytte venskaber på tværs af landegrænser.

I Kyokushin Jinzen Do arbejder vi med “Oshi shinobu” (tålmodighed og aldrig at give op) og  “Osu no seishin” (udvikling under psykisk belastning).

Der findes et japansk ordsprog som lyder sådan her “Ishi No Ue Ni San Nen”. Oversat betyder det tre år på en klippe. Dette ordsprog symboliserer nødvendigheden af at udholde ubehag og være tålmodig. Dette er en af sosai Mas Oyama vigtigste filosofier i kyokushin karate. Ved  at være tålmodige, vise respekt og gøre vores bedste, lære vi nye ting om os selv, som vi kan bruge i det daglige, eller når vi udsættes for ufrivilligt psykisk pres. 

 

Kyokushin Jinzen Do kan hjælpe dig til at vende usikkerhed og frygt til positiv energi, der støtter dig i at nå dine mål. 

Osu no seishin.